Over Aziz

aziz ulusoy masseur hoofddorpMijn naam is Aziz Ulusoy en ik kom uit Turkije, Alanya. In 2006 ben ik naar Nederland gekomen en getrouwd met mijn Nederlandse vrouw. Na een zeer gedegen opleiding en jarenlange praktijkervaring als masseur in binnen- en buitenland (sinds1994) ben ik in 2008 mijn eigen massagepraktijk in Hoofddorp gestart.

Het vak van masseur vereist specifieke vaardigheden en kennis. Ik kan u verzekeren dat u deze vaardigheden en kennis tijdens mijn behandelingen zult ervaren. Bekijk ook de pagina tarieven.

Oosterse en Westerse massage technieken

Mijn massages kenmerken zich door een unieke mix van oosterse en westerse massagetechnieken en hebben zowel een therapeutisch als ontspannend karakter.
Veel klanten bezoeken mij vanwege mijn therapeutische gaven. Klachten die onoplosbaar lijken, verdwijnen meestal na een aantal behandelingen. U kunt hierbij denken aan klachten zoals RSI, stress, rugklachten, schouderklachten of klachten aan uw nek. De massages zijn een geweldige beleving voor lichaam en geest. Na de massage voelt u zich als herboren.

Advies over uw massage

Als masseur ben ik gespecialiseerd in diverse soorten massagetechnieken en massagebehandelingen. Als u niet (goed) bekend bent met massages kan ik u uiteraard adviseren welke massage het beste bij uw wensen past. In het algemeen hebben massages een heilzame werking op lichaam en geest en werken daardoor bevorderend voor uw gezondheid. Soms gebruik ik speciale, heilzame oliën, die bijdragen aan het effect van de massage.

Over de praktijk in Hoofddorp

contact massagepraktijk aziz hoofddorpMassagepraktijk Aziz is inmiddels voor velen het vertrouwde adres voor massages in Hoofddorp. De praktijk is ideaal te bereiken met het openbaar vervoer en heeft ruim gratis parkeergelegenheid. Massagepraktijk Aziz is goed bereikbaar vanuit Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Aerdenhout, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Lisse, Hillegom, Aalsmeer, Rijsenhout, Lijnden, Cruquius, Vijfhuizen, Badhoevedorp, Zwanenburg en Amsterdam.

Op zoek naar een massage in Hoofddorp? Bij Massagepraktijk Aziz kunt u terecht voor verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken.