Stoelmassage

Bij de stoelmassage zit u op een ergonomische stoel. Gedurende 15/30 minuten worden hoofd, nek, schouder, armen, handen, rug en heupen gemasseerd volgens het principe van de drukpuntmassage. De massage is ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van klachten als RSI en symptomen van stress.

Speciaal aanbevolen voor mensen die weinig tijd hebben of vanwege lichamelijke beperkingen niet gemasseerd kunnen worden op de massagetafel.

Zoekt u een masseur voor een stoelmassage op het werk dan bent u bij mij ook aan het het goede adres. De massages werken preventief of verminderen bestaande klachten bij uw medewerkers, u kunt hier denken aan vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn en schouderklachten. Of uw medewerker nu lichamelijk (zware) arbeid verricht of een groot gedeelte van de dag achter de computer zit, een massage draagt zeker bij aan zijn/haar algemeen welbevinden. Daarbij wordt de extra zorg en aandacht die u als werkgever aan uw medewerker besteedt in het algemeen bijzonder gewaardeerd. U zult merken dat uw ziekteverzuim hierdoor aanzienlijk kan dalen.

Wilt u direct een afspraak? Bel ons: 06-81407445 of maakt direct een afspraak: