Massagetherapie

Regelmatig vragen klanten welke massage zij moeten boeken. Op het moment dat er echt klachten zijn kan massagetherapie uitkomst bieden. Vaak zie je dat deze therapie gegeven wordt naast andere behandelmethoden zoals bijvoorbeeld fysiotherapie. Maar massagetherapie kan ook op zich zelf staan.

 

Belangrijk bij massagetherapie is dat niet alleen de klacht wordt aangepakt maar ook wordt gekeken naar de mogelijke oorza(a)k(en). Wordt u overbelast op het werk of door sportprestaties, heeft u veel stress.

Massagetherapie wordt ingezet bij veel klachten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, rugpijn, darmproblemen. Maar ook aan stress, oververmoeidheid of burn-out klachten.

 

De massagetherapie is weldadig en krachtig. Soms wordt als extra ondersteuning gebruik gemaakt van hotstone-stenen of cups. Uiteraard altijd in overleg met de klant.

Daarnaast krijgt u in sommige situaties adviezen mee om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

 

Mijn massagetherapie is een typische combinatie van oosterse en westerse kennis en kunde.

In de Westerse kennis gaat men vaak uit van symptoombestrijding. Je hebt pijn aan je linkerschouder dus daar wordt naar gekeken. In de Oosterse kunde wordt meer gekeken naar het totaal. Vaak blijkt het probleem dus juist in de rechterschouder of elders te zitten. Bij mijn behandelingen probeer ik de symptomen in brede zin te behandelen en de oorzaak te achterhalen.

Op zoek naar een massage in Hoofddorp? Bij Massagepraktijk Aziz kunt u terecht voor verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken.