Massages

Massages

U kunt zelf kiezen uit diverse soorten massages maar uiteraard kan ik u ook adviseren welke massage het beste bij u en uw lichamelijke en soms ook psychische situatie past. Combinaties van verschillende typen massages zijn ook mogelijk. De behandeling  vindt plaats op een in hoogte verstelbare massagetafel of desgewenst een massagestoel. De massagestoel is bijzonder geschikt voor ouderen en zwangere vrouwen. Ik masseer mannen, vrouwen en kinderen.

U kunt ook overwegen met speciale dagen of evenementen in uw bedrijf, massages aan te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een alternatief voor het traditionele kerstgeschenk, of een jubileum.

Triggerpoints of spierknopen zijn vaak de oorzaak van pijn en bewegingsproblemen. Toch worden ze ook gemakkelijk over het hoofd gezien. De triggerpointmassage is een vriendelijke en effectieve behandelmethode.

Lees meer: Triggerpoint / Drukpunt massage

Sportmassage is er op de eerste plaats om blessures te voorkomen en daarnaast om het vervelende effect van overbelasting (spierpijn, verhardingen, melkzuur) te verminderen.

Lees meer: Sportmassage

De Kasaath-Hawa of cupping massage is een therapeutische massage, waarbij glazen of cups gebruikt worden. De verwarmde glazen worden op de huid geplaatst en creëren door de warmte een vacuüm.

Lees meer: Kasaath-Hawa / Cupping massage

Bij de stoelmassage zit u op een ergonomische stoel. Gedurende 15/30 minuten worden hoofd, nek, schouder, armen, handen, rug en heupen gemasseerd volgens het principe van de drukpuntmassage.

Lees meer: Stoelmassage

Heeft u geen klachten maar wilt u eens goed ontspannen en beter in uw vel zitten dan kunt u kiezen voor de ontspanningsmassage eventueel gecombineerd met de hotstone massage.

Lees meer: Ontspanningsmassage

Regelmatig vragen klanten welke massage zij moeten boeken. Op het moment dat er echt klachten zijn kan massagetherapie uitkomst bieden. Vaak zie je dat deze therapie gegeven wordt naast andere behandelmethoden zoals bijvoorbeeld fysiotherapie.

Lees meer: Massagetherapie

Deze massage is een mix van de triggerpoint en de hotstone massage. Een zowel weldadige als intensieve massage. De warme stenen zorgen voor warmte en ontspanning,

Lees meer: Hotstone intensief massage

Deze massage is een weldadige warmtemassage die spanningen en pijn verlicht. Tijdens de massage wordt zowel met de handen als met de verwarmde basaltstenen gemasseerd.

Lees meer: Hotstone massage