Deze massage is een weldadige warmtemassage die spanningen en pijn verlicht. Tijdens de massage wordt zowel met de handen als met de verwarmde basaltstenen gemasseerd. Hotstone massage is aan te raden bij spanningen/stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen en slechte doorbloeding. Voor sommige mensen is de massage minder geschikt, hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan mensen met hartklachten of diabetes.

Hotstone massage in Hoofddorp

Deze massage is een mix van de triggerpoint en de hotstone massage. Een zowel weldadige als intensieve massage. De warme stenen zorgen voor warmte en ontspanning, terwijl de intensieve therapeutische massage bijdraagt aan vermindering van klachten aan benen, rug, schouder en nek.
De hotstone intensief massage is een zeer aangename massage in de winter.

Intensieve hotstone massage

Heeft u geen klachten maar wilt u eens goed ontspannen en beter in uw vel zitten dan kunt u kiezen voor de ontspanningsmassage eventueel gecombineerd met de hotstone massage.

Ontspanningsmassage in Hoofddorp

Voetreflex zone massage
Pijnlijke, vermoeide voeten? Probeer deze massage eens. Deze massage vindt zijn oorsprong in India. Tijdens de massage worden diverse reflexzones in de voeten aangepakt. Na deze voetmassage loopt u weer op wolken.

Voetmassage in hoofddorp

Bij de stoelmassage zit u op een ergonomische stoel. Gedurende 15/30 minuten worden hoofd, nek, schouder, armen, handen, rug en heupen gemasseerd volgens het principe van de drukpuntmassage. De massage is ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van klachten als RSI en symptomen van stress.
Speciaal aanbevolen voor mensen die weinig tijd hebben of vanwege lichamelijke beperkingen niet gemasseerd kunnen worden op de massagetafel.

Zoekt u een masseur voor een stoelmassage op het werk dan bent u bij mij ook aan het het goede adres. De massages werken preventief of verminderen bestaande klachten bij uw medewerkers, u kunt hier denken aan vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn en schouderklachten. Of uw medewerker nu lichamelijk (zware) arbeid verricht of een groot gedeelte van de dag achter de computer zit, een massage draagt zeker bij aan zijn/haar algemeen welbevinden. Daarbij wordt de extra zorg en aandacht die u als werkgever aan uw medewerker besteedt in het algemeen bijzonder gewaardeerd. U zult merken dat uw ziekteverzuim hierdoor aanzienlijk kan dalen.

Stoelmassage bij Massagepraktijk Aziz in Hoofddorp

Dit is een manuele massage voor de vermindering van cellulite (sinaasappelhuid) en overtollige vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die bijdraagt aan slanker worden en figuurverbetering zonder medisch ingrijpen. De stofwisseling wordt geactiveerd en het teveel aan vocht wordt afgevoerd. Om een nog beter resultaat te krijgen wordt gebruik gemaakt van speciale oliën.

De duur van de behandeling is afhankelijk van de mate waarin de cellulite aanwezig is. Gemiddeld zijn 10 behandelingen nodig van 1 uur. De massage kan soms pijnlijk zijn.

Bindweefselmassage in hoofddorp

De Kasaath-Hawa of cupping massage is een therapeutische massage, waarbij verwarmde glazen gebruikt worden. De verwarmde glazen worden op de huid geplaatst en creëren door de warmte een vacuüm. Door het vacuüm wordt diep in het bindweefsel doorgedrongen en daardoor worden stofwisselingsslakken losgemaakt en afgevoerd. Er wordt afwisselend met de glazen en de handen gemasseerd. Er zijn maar weinig masseurs in Nederland die deze techniek beheersen. In mijn massagepraktijk bent u verzekerd van een uitstekende cupping massage.

Kasaath Hawa massage in de buurt van hoofddorp

Sportmassage is er op de eerste plaats om blessures te voorkomen en daarnaast om het vervelende effect van overbelasting (spierpijn, verhardingen, melkzuur) te verminderen.

Zowel de beginnende als de gevorderde sporter heeft baat bij een deskundige behandeling en begeleiding. Maar ook tijdens het dagelijks leven kunnen er problemen ontstaan. Denk aan stress, een verkeerde werkhouding, een niet alledaagse zware inspanning of training. Deze kunnen leiden tot verhardingen in de spieren.

Gespannen spieren, soms stramme en pijnlijke spieren zijn de mogelijke gevolgen. Spieren die, bijvoorbeeld door langdurige of overmatige belasting gespannen zijn, kunnen ontspannen worden, waarna spierknopen kleiner en afvalstoffen weg gedrukt worden. De sportmassage kan uw klachten verlichten en/of u ervan bevrijden.

Sportmassage door Aziz

Triggerpoints of spierknopen zijn vaak de oorzaak van pijn en bewegingsproblemen. Toch worden ze ook gemakkelijk over het hoofd gezien. De triggerpointmassage is een vriendelijke en effectieve behandelmethode.

Wat zijn spierknopen / triggerpoints?
Een Triggerpoint  is een lokale verkramping in het spierweefsel die pijn, tintelingen of gevoelloosheid veroorzaakt. Triggerpoints ontstaan vaak als gevolg van een of andere vorm van overbelasting of ongunstig gebruik van de spieren.

Opvallend hierbij is  dat ze vaak klachten veroorzaken op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Soms komt de pijn alleen als je er op drukt of als je de spier gebruikt (latente triggerpoint), maar de pijn kan ook continu zeurend aanwezig zijn (actieve triggerpoint). Bovendien kan de pijn uitstralen naar een ander gebied. Sommige bewegingen worden moeilijker doordat de spier niet goed kan rekken.

Gevolgen van triggerpoints zijn dan ook vaak bewegingsbeperking of pijn, die zonder behandeling jaren kunnen voortbestaan.

Eén van de methodes om triggerpoints tot rust te brengen is een behandeling met massage.

Triggerpoint & drukpunt massage

Over de Massage

U kunt zelf kiezen uit diverse soorten massages maar uiteraard kan ik u ook adviseren welke massage het beste bij u en uw lichamelijke en soms ook psychische situatie past. Combinaties van verschillende typen massages zijn ook mogelijk. De behandeling  vindt  plaats op een in hoogte verstelbare massagetafel of desgewenst een massagestoel. De massagestoel is bijzonder geschikt voor ouderen en zwangere vrouwen. Ik masseer mannen, vrouwen en kinderen.

U kunt ook overwegen met speciale dagen of evenementen in uw bedrijf, massages aan te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een alternatief voor het traditionele kerstgeschenk, of een jubileum. Zie voor meer informatie over de  bedrijf- of stoelmassage: www.bedrijfsmassageaziz.nl

Aanvullende informatie

Door een massage komen afvalstoffen vrij. Hierdoor kunt u er mogelijk moe of duizelig van worden. Ook kunt u hoofdpijn of spierpijn krijgen of misselijk worden. Deze eventueel optredende bijwerkingen hangen sterk af van uw conditie. Na de behandeling in mijn praktijk krijgt u altijd een (gratis)flesje bronwater om u te ondersteunen in het versneld afvoeren van de afvalstoffen.

De ervaring leert dat u na meerdere behandelingen steeds minder van bovengenoemde effecten bemerkt. U zult zich dan steeds meer ontspannen voelen.

devMassages