Essentiële Oliën

Vanaf eind juni worden mijn massagebehandelingen verrijkt door gebruik te maken van essentiële oliën, zoals bijvoorbeeld lavendel, pepermunt, oregano, cipres en eucalyptus.

Aromatherapie en het gebruik van essentiële oliën in Massagepraktijk Aziz.

Essentiële oliën zijn de natuurlijke aromatische bestanddelen verkregen uit de bloemen, bladeren, vruchten, schors, wortels of zaden van bloemen en planten.
De oliën kunnen zowel heerlijk als krachtig ruiken. Zij kunnen je ontspannen, emoties opwekken en ondersteunend werken bij bepaalde klachten (spierpijn, hoofdpijn, slapeloosheid o,.a.).

Essentiële oliën zijn in de geschiedenis door vele culturen gebruikt vanwege de medicinale en therapeutische werking ervan. De unieke chemische structuur zorgt ervoor dat de oliën direct via de huid in onderliggende weefsels en organen binnendringen.

Hierdoor zijn zij een perfecte aanvulling op massagetherapie. Door het gebruik van deze olie in combinatie met een neutrale basisolie ontstaat er een verzorgende olie die individueel wordt samengesteld en zorgt voor ontspanning en verzorging van het hele lichaam.
De essentiële oliën van dōTERRA, die ik in mijn praktijk gebruik zijn van zeer hoge , gestandaardiseerde kwaliteit. Bij de productie ervan wordt gelet op onder andere: de omgeving waar de plant groeit, het gedeelte van de plant dat wordt gebruikt, de leeftijd van de plant, de oogsttijd, het destillatieproces en de wijze van opslag.

Aromatherapie en het gebruik van essentiële oliën in Massagepraktijk Aziz

Op zoek naar een massage in Hoofddorp? Bij Massagepraktijk Aziz kunt u terecht voor verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken.